Despre Noi

                                                                                                                                 

                                                                             RALEX   PUCIOASA

 

Toate produsele din magazinul online sunt produse de catre firma ralex pucioasa care   ofera  clientilor  produse de marca , identificându-se prin calitate, rezistenţă în timp şi design deosebit  adaptate necesităţilor fiecarui client .

Firma noastra a incercat si a reusit sa se impuna pe o piata suprasaturata cu confectii de import, prin produse de calitate superioara la preturi accesibile, realizate din materiale din bumbac 100% atent alese, in culori pastel precum si imprimate, creponat sau neted, satinat sau damasc.

Produsele companiei sunt in exclusivitate de marca identificandu-se prin calitate , rezistenta in timp si design deosebit. Doar la noi gasesti lenjerii de pat rezistente si de calitate, pilote perne si saltelute de protectie adaptate necesitailor tale,  cuverturi de pat in culori si design ce se potrivesc cu camera ta sau cu camera de hotel.

Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care tratam fiecare Client sunt trasaturile ce ne definesc iar dorinta de a aduce un plus de confort prin utilizarea produselor realizate de noi, ne motiveaza.

                                                                                                                                                              

Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online