Politica de confidentialitate

                                                                                                    

ACEST MAGAZIN ONLINE ESTE DETINUT DE CATRE II VOICU I NICOLETA

SEDIUL  PROFESIONAL:SAT GURA VULCANEI,COMUNA VULCANA PANDELE,STRADA BAICILOR NR 10 , JUDET DAMBOVITA.

COD UNIC DE INREGISTRARE: 34936060 DIN DATA 27.08.2015

NR REGISTRUL COMERTULUI: F15/912/2015

II VOICU I NICOLETA  colecteaza date cu caracter personal, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:


Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca II VOICU I NICOLETA    sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Client are dreptul de a obtine de la II VOICU I NICOLETA  , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre II VOICU I NICOLETA  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre II VOICU I NICOLETA  a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

II VOICU I NICOLETA   poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre II VOICU I NICOLETA  pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea II VOICU I NICOLETA  si/sau al eventualilor terti cu care II VOICU I NICOLETA  are contracte de parteneriat in acel moment.

- Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
- Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul se va adresa 
II VOICU I NICOLETA  , conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

- Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.;
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
II VOICU I NICOLETA  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

- Politica de confidentialitate  II VOICU I NICOLETA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client exclusiv pe site. II VOICU I NICOLETA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

II VOICU I NICOLETA  se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

- Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
- Procesatorul de carduri bancare agreat de catre 
II VOICU I NICOLETA  ,  are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

II VOICU I NICOLETA   garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

-II VOICU I NICOLETA  nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.