INFO

Produsele din acest magazin online sunt confectionate de firma RALEX PUCIOASA care   ofera  clientilor  produse de marca , identificându-se prin calitate, rezistenţă în timp şi design deosebit  adaptate necesităţilor fiecarui client .

Firma  a incercat si a reusit sa se impuna pe o piata suprasaturata cu confectii de import, prin produse de calitate superioara la preturi accesibile, realizate din materiale din bumbac 100% atent alese, in culori pastel precum si imprimate, creponat sau neted, satinat sau damasc.

Produsele companiei sunt in exclusivitate de marca identificandu-se prin calitate , rezistenta in timp si design deosebit. Doar la noi gasesti lenjerii de pat rezistente si de calitate, pilote perne si saltelute de protectie adaptate necesitailor tale,  cuverturi de pat in culori si design ce se potrivesc cu camera ta sau cu camera de hotel.

Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care tratam fiecare Client sunt trasaturile ce ne definesc iar dorinta de a aduce un plus de confort prin utilizarea produselor realizate de noi, ne motiveaza.

Ralex Pucioasa este un brend cunoscut in randul companiilor textile din europa, reusind multi ani la rand sa se situeze pe prima pozitie top textil romania si top 3 europa.

Detinatorul magazinului online  :SC TAVYAN IONUT SRL 

DATE DE IDENTIFICARE

   CUI :  35339981

  NR REG COMERT :  J15/938/2015

Jud: Dambovita , Oras: TARGOVISTE , BULEVARD I.C BRATIANU NR 69.

e-mail:pucioasa@lenjeriipat-pucioasa.ro

telefon : 0786.605.388
 

 

Nu sunt produse în această categorie.
Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online