Termeni si conditii

                                                                                                                                       

Termeni si conditii

Adresă:
Lenjerii de pat 
Judet: Dambovita , Oras: TARGOVISTE , BULEVARDUL I.C BRATIANU

Detalii de identificare 

SC TAVYAN IONUT SRL 

CUI : 35339981
J15/938/2015
Adresa de e-mail : pucioasa@lenjeriipat-pucioasa.ro
Telefon : 0786.605.388

 

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile si termenii contractuali inainte de utilizarea inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si realizarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mentionate mai jos. Aceste conditii sunt valabile exclusiv pentru achizitionarea lenjeriilor online.

SITE - Domeniu www.lenjeriipat-pucioasa.ro si subdomeniile acestuia, prin care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are acces la informatii privind produsele si serviciile oferite de catre SC TAVYAN IONUT SRL  Site-ul cuprinde: texte, imagini, baze de date, logouri, softuri, filme. SC TAVYAN IONUT SRL   este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupara site-ului, respectiv asupra continutului, graficii, design-ului, fotografiilor, software-uri, logo-uri si asupra tuturor materialelor continute in site. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, partial sau integral, pentru a fi utilizate in alte scopuri decat persoanle sau non-comerciale.

CONTINUT: toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC TAVYAN IONUT SRL , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Orice continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC TAVYAN IONUT SRL  si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SC TAVYAN IONUT SRL  cu referire acel continut.

            Niciun continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC TAVYAN IONUT SRL   si/sau al angajatului sau colaboratorului  SC TAVYAN IONUT SRL  care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

            Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

BUNURI SI SERVICII – orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre SC TAVYAN IONUT SRL   CLIENTULUI .

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului, indeplinind toate etapele si cerintele procesului de inregistrare, care initiaza, completeaza si finaizeaza o comanda. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC TAVYAN IONUT SRL  , includerea oricarui continut in afara site-ului www.lenjeriipat-pucioasa.ro  , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC TAVYAN IONUT SRL   asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres alSC TAVYAN IONUT SRL 

Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intreSC TAVYAN IONUT SRL   si CLIENT in cadrul unui sistem de vanzare de produse si servicii organizat de catre SC TAVYAN IONUT SRL  , care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta, la preturile, caracteristicile si termenele de livrare preluate in confirmarea comenzii, iar clientul este de acord sa efectueze plata acestora, conform prezentelor Termene si Conditii;

 

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care SC TAVYAN IONUT SRL   este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile, iar CLIENTUL este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Informatiile, respectiv imaginile/pozele produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site din punct de vedere a culorii  sau nuantei.

-  Promotiile/ofertele prezentate pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

- Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte.

-SC TAVYAN IONUT SRL   isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara nici o anuntare prealabila.

- CLIENTUL nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea respectarii Termenilor si Conditiilor pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de  SC TAVYAN IONUT SRL 

- Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea si acceptarea Clientului la prezentele termeni si conditii;

- Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate.

- In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre SC TAVYAN IONUT SRL 

- Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.lenjeriipat-pucioasa.ro
- Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, SC TAVYAN IONUT SRL  sau oricarui tert cu careSC TAVYAN IONUT SRL  are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

-  In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
- Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC TAVYAN IONUT SRL  prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SC TAVYAN IONUT SRL  de orice natura (electronic, telefonic, etc)

SC TAVYAN IONUT SRL  va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

- Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata deSC TAVYAN IONUT SRL 

- In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC TAVYAN IONUT SRL  si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SC TAVYAN IONUT SRL   va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

- Acest Site este adresat doar Clientilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

 

 POLITICA DE VANZARE ONLINE


-  SC TAVYAN IONUT SRL  poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

-  Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
-  SC TAVYAN IONUT SRL   poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

-  Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. SC TAVYAN IONUT SRL  isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor / serviciilor fara o instiintare prealabila.

-  Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul de lista , iar pretul netaiat este pretul pe care trebuie sa il plateasca Clientul pentru achizitionarea produsului/serviciului, in cazul in care sunt produse in promotie. Astfel, se evidentiaza promotia pe fiecare produs, prezentand pretul initial (taiat), respectiv pretul de promotie (de plata). 
-  Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. SC TAVYAN IONUT SRL  nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.

- La livrare, produsul (produsele) va fi insotit de urmatoarele documente: factura fiscala, proces verbal de predare-primire,  certificat de conformitate.

In cazul platilor online SC TAVYAN IONUT SRL   nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

- In cazul in care CLIENTUL intarzie din vina sa plata Bunurilor, termenul de livrare asumat de SC TAVYAN IONUT SRL  se decaleaza cu numarul de zile pana la efectuarea platii. 

-  Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC TAVYAN IONUT SRL  , acestea fiind cu titlu de prezentare.SC TAVYAN IONUT SRL  poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre    -  In imaginile produselor si/sau serviciilor SC TAVYAN IONUT SRL  isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. 

 COMANDA

- Clientul poate solicita informatii suplimentare telefonic sau prin e-mail, la: 0734.792.955 , luni-vineri intre 9-19, respectiv sambata 9-14 si prin e-mail, la adresa: ralex@lenjeriipat-pucioasa.ro
-  Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.lenjeriipat-pucioasa.ro  CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare si modul in care SC TAVYAN IONUT SRL  isi deruleaza operatiunile si implicit este o confirmare a acceptarii a Termenilor si Conditiilor .

- Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite automat SC TAVYAN IONUT SRL   sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

-  Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC TAVYAN IONUT SRL  de a contacta Clientul.

-  Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC TAVYAN IONUT SRL   e realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si SC TAVYAN IONUT SRL  , considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din parteaSC TAVYAN IONUT SRL  in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

-SC TAVYAN IONUT SRL   isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

- Acceptarea Comenzii de catre SC TAVYAN IONUT SRL  se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica din partea SC TAVYAN IONUT SRL  catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

- Nu se va considera de nici una din parti ca o Comanda neconfirmata va avea valoarea unui contract.

- Confirmarea Comenzii se face prin mijloace electronice (e-mail).
-  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
-  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca SC TAVYAN IONUT SRL   are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC TAVYAN IONUT SRL  (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 3 (trei) zile lucratoare, acestea este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca SC TAVYAN IONUT SRL   nu poate fi fortata sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.

Comenzile online presupune plata integrala a facturii proforme cu cardul, online, sau cu ordin de plata.
-  SC TAVYAN IONUT SRL    va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre II LUTU ELENA ALEXANDRA  in maxim 30 de zile de la data la careSC TAVYAN IONUT SRL   a luat la cunostiinta de acest fapt printr-un document scris (adresa, fax, email)

- In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, SC TAVYAN IONUT SRL   va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maxim 30 zile de cand II LUTU ELENA ALEXANDRA  a luat cunostiinta de acest fapt.

-  O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va anula comanda care nu corespunde cu dorintele sale si o face o noua comanda in sistem.
-  Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC TAVYAN IONUT SRL   , fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

-  In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
Comanda telefonica
- Clientul nu poate efectua comenzi telefonice.

RETURNAREA   PRODUSELOR
- Clientul poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

- Clientul se obliga sa notifice SC TAVYAN IONUT SRL  , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

- Clientului care a notificat SC TAVYAN IONUT SRL   intentia de returnare a produselor prin intermediul „Formularului de Retur”, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar,SC TAVYAN IONUT SRL  considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

- Clientul SC TAVYAN IONUT SRL  nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

                        -In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
                        -In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat

                        - produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat  (in ambalajul original si documentele care l-au insotit: Factura Fiscala – copie,  - original). Produsul  prezinte zgarieturi, loviri sau alte defecte fizice.
- Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. SC TAVYAN IONUT SRL  isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele casabile. . Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.

- In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.
- In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
- In cazul in care Clientul care a returnat un produs, iar SC TAVYAN IONUT SRL   nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.

- Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
- In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care este prezenta culpa SC TAVYAN IONUT SRL   ., situatie in care  va suporta organizarea transportului cu mijloace proprii. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sau inlocuire sunt in sarcina SC TAVYAN IONUT SRL   cu mijloace proprii de transport.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

- Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC TAVYAN IONUT SRL   are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

- Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.lenjeriipat-pucioasa.ro  , informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
- Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC TAVYAN IONUT SRL    va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catreSC TAVYAN IONUT SRL   , pentru desfasurarea si/sau derularea de catre RALEX de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. 

- Prin citirea Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
- Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC TAVYAN IONUT SRL , va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

* o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
* sa interviti asupra datelor transmise; 
* sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
* sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

- Astfel, SC TAVYAN IONUT SRL  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul periodic, si poate trimite felicitarisau alte mesaje speciale.

SC TAVYAN IONUT SRL   nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-u SC TAVYAN IONUT SRL   poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

- Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. 

- In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea ISC TAVYAN IONUT SRL 

- Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catreSC TAVYAN IONUT SRL  in limitele Politicii de confidentialitate.

- Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Client se poate face in orice moment:
            * folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
            * prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
            * prin contactareaSC TAVYAN IONUT SRL  , conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

- Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

FRAUDA

-ISC TAVYAN IONUT SRL  nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

- Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
SC TAVYAN IONUT SRL   declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta intereseleSC TAVYAN IONUT SRL 

- Clientul va informa SC TAVYAN IONUT SRL   asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

SC TAVYAN IONUT SRL   nu promoveaza SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

- Comunicarile realizate de catre SC TAVYAN IONUT SRL  prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

- Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Continutul site-ului SC TAVYAN IONUT SRL  isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

            # de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC TAVYAN IONUT SRL  catre Clienti

            # de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
            # de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC TAVYAN IONUT SRL  catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

LITIGII

- Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SC TAVYAN IONUT SRL   Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile "Termeni si conditii".

-  Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si 

Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online