Meniu
Cosul Meu

CUM CUMPAR1. Alegerea produsului


Magazinul foloseste un cos de cumparaturi “virtual” in care puteti adauga produsele folosind butoanele de “adauga in cos” . Aceste butoane se afla langa produse sau in detaliile acestora. Cosul de cumparaturi se afla in partea dreapta sus a fiecarei pagini din acest site si ofera posibilitatea de stergere a produselor sau de modificare a cantitatilor. Dupa ce ati ales produsele in cantitatile dorite apasati butonul “trimite comanda”.

Pentru a trimite o comanda fara cont va rugam sa introduceti doar datele cerute. In acest caz nu se poate vizualiza istoricul comenzilor.

Pentru a trimite comanda dintr-un cont creat sunt necesare datele dumneavoastra de contact completand toate campurile din “Informatii client”. Comenzile primite pe site vor fi procesate in ordinea aparitiei lor. Dupa efectuarea unei comenzi se genereaza automat un e-mail cu listingul comenzii care va fi trimis la adresa cu care te-ai inscris pe site. Daca nu s-a primit acest email inseamna ca nu s-a inregistrat comanda, caz in care te rugam sa ne contactezi.

2. Livrarea

Livrarea se face prin curier rapid. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 3-5 zile lucratoare de la validarea comenzii. Livrarea se poate face si in 24 de ore. Va rugam ca atunci cand doriti ca livrarea sa fie facuta in 24 de ore, sa precizati acest lucru la NOTA comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00.


Program de lucru

Preluare comenzi on-line: NON-STOP. 
Procesari comenzi (confirmari de stoc, informatii, emitere facturi proforme, etc): Luni-Vineri, de la 09:00 la 18:00.
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 18:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare.


3. Plata produselor se poate face in sistem ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar


3.1. Plata produselor in sistem ramburs, adica in momentul primirii coletului de la agentul firmei de curierat.


In colet se afla marfa comandata de dumneavoastra insotita de factura. La achitare trebuie sa primiti o CHITANTA de la firma de curierat ca dovada a platii. Datorita faptului ca folosim acest sistem ramburs, societatea noastra CONFTEX PUCIOASA nu poate emite CHITANTA pe numele Dvs., astfel curierul trebuie sa va inmaneze o CHITANTA pe care trebuie sa fie specificat in mod citet "INCASAT PENTRU  " suma incasata si data la care s-a achitat rambursul.


3.2. Prin intermediul procesatorului de plati online: NETOPIA


Sunt acceptate toate cardurile de tip Visa si MasterCard, iar procesatorul de carduri asigura sisteme antifrauda performante, cu verificare automata si manuala si Procesare 3D Secure. 

!!! Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.

 3.3. Plata prin transfer bancar

Dovada platii trebuie trimisa catre SC CONFTEX  PUCIOASA ONLINE  SRL la adresa de e-mail conftex.pucioasa@yahoo.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.