Meniu
Cosul Meu

Transport si plata

Livrarea se face cu ajutorul firmei de curierat Cargus.

Taxa de livrare este de 19 lei/ colet. La cumparaturi de minim 400 lei transportul este gratuit. Prin curier rapid, coletul va ajunge acasa la dumneavoastra in maxim 3-5 zile lucratoare de la validarea comenzii. Acest lucru esta valabil pt. comenzile primite pana in ora 17.00.

În zilele de sambata si duminica nu se fac livrari decat in cazuri exceptionale.  Retineti faptul ca, în anumite situatii, mai ales în perioada sarbatorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente noua. Întârzierea livrarii nu se va datora actiunilor sau inactiunilor noastre, ci unui eveniment exterior noua, situatie în care sunteti de acord sa nu solicitati atragerea, în nicio circumstanta, a raspunderii noastre.

Livrarea se face intre orele 9.00-17.00. Daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa de contact, pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

In cazul in care refuzati primirea coletului, acesta se va retrimite doar daca veti suporta taxele de transport si de retur ale coletului! Daca nu se achita aceste taxe nu veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru.

Daca, la primirea coletului, constatati ca acesta prezinta urme de deteriorare sau nu este sigilat***, va rugam sa ne contactati. Va multumim!

*** Atentie: coletele noastre sunt ambalate in cutie de carton sau folie neagra si sigilate cu scotch.