Meniu
Cosul Meu

Returul Produselor

DREPTUL DE RETRAGERE :

Potrivit OUG 34/2014, daca sunteti consumator (persoana fizica) aveți dreptul de va retrage din contract, fara vreun motiv anume,  în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizica a produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire).

Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata emis pe numele cumparatorului. 

In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificarea SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:

- numele si prenumele
- numarul de telefon
- denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
- numarul si data comenzii.
In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.
NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE SI  PERSOANELE  CARE  AU  PRODUSE  FACUTE PE COMANDĂ CU DIMENSIUNI SPECIALE. 

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, puteți utiliza formularul https://lenjeriipat-pucioasa.ro/index.php?route=account/return/add sau ne puteți transmite opțiunea dumneavoastra prin email la adresa conftex.pucioasa@yahoo.com

Veti returna produsele si veti primi inapoi sumele pe care le-ati achitat initial. Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere.  Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Daca produsele se vor returna integral, costul transportului nu va fi rambursat. Daca se va proceda la o returnare partiala, costul transportului initial nu va fi returnat.  În cazul unei retunari, ramâneti responsabili pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

ATENTIE!!! Costul transportului returului va fi suportat de catre client.

!Atentie! Singura modalitate acceptata pt returnare este prin curier! Nu acceptam retururi prin Posta Romana sau easybox.

RETURUL PRODUSELOR SE VA  EXPEDIA CATRE ADRESA : DAMBOVITA, ORAS PUCIOASA, STR FLORIN POPESCU 1, CO SYDNEY, BL 8

DESTINATAR : CONFTEX PUCIOASA , TEL CONTACT : 0746401773


SC  CONFTEX  PUCIOASA  ONLINE  SRL

ACTIVITATE PRINCIPALA :4791

CUI: 47757937

J15/286/06.03.2023

SEDIU SOCIAL : JUD DAMBOVITA ,ORAS PUCIOASA, STR FLORIN POPESCU  CO SYDNEY .