Meniu
Cosul Meu

LENJERIE DE PAT JAQUARD 100% BUMBAC (MARSELA V6)

LENJERIE DE PAT JAQUARD 100% BUMBAC (MARSELA V6)
LENJERIE DE PAT JAQUARD 100% BUMBAC (MARSELA V6)
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: CLASY TR
  • EAN: LJB
399,00 Lei
Fără TVA: 399,00 Lei
Transport GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 400 lei
FABRICAT IN ROMANIA
CALITATE GARANTATA

LENJERIE DE PAT JAQUARD 100% BUMBACLenjeriile de pat din  sunt realizate la standarde de calitate din bumbac 100% de tip jaquard, se remarca datorita rezistentei materialului si dimensiunilor generoase. 

Tesatura Jaquard se caracterizeaza prin rezistenta si finete în comparatie cu alte tipuri de tesaturi din bumbac. Diferenta vine de la structura firului, ce o face mai puternica si mai putin  sensibila la contractie. Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii pot fi folosite o perioada lunga de timp, fara a-si modifica culorile sau caracteristicile. 

Țesăturile sunt fabricate utilizând atașamentul Jacquard. Datorită mecanismului de creare a modelelor foarte versatil, acest atașament permite țeserea unor modele cu design complicat țesute la dimensiuni considerabile. În cazul țesăturilor Jacquard sunt manipulate individual între 100 și 15000 de fire pentru a permite realizarea modelelor complicate curbilinii. Prin acest procedeu se pot produce țesături elaborate, de la stofa pentru tapițerii, până la brocarturi și țesături din damasc.

Jacquard pot fi confundate, de multe ori, cu broderiile sau modele cusute din cauza săriturilor mari de țesere. Pentru a putea recunoaște cu exactitate dacă o țesătură este de tip Jacquard trebuie privite ambele părți ale acesteia. În cazul unei țesături de tip Jacquard modelul existent pe fața materialului se regăsește pe partea din spate cu textura și culorile inversate.


COMPOZITIE MATERIAL : 

BUMBAC 100 % JAQUARD 

Densitate țesătură : 140 gr./m2

Densitate material: 210 TC


DIMENSIUNI :

1 bucată Cearșaf de Pat UNI 240 x 260 cm (nu este cu model, este uni)

1 bucată Cearșaf de Pilotă 200 x 220 cm (față cu model, verso uni)

2 bucăți Fețe de Perne 50 x 70 cm + 2 cm tiv (față cu model, verso uni)

2 bucăți Fețe de Perne 70 x 70 cm + 2 cm tiv (față cu model, verso uni)

Pe suprafața fețelor de pernă poate fi imprimat orice model al lenjeriei , în funcție de cum este tăiat materialul în procesul de fabricație

Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță, în funcție de setările monitorului sau telefonului dvs.


Instrucțiuni de întreținere :

Instrucțiuni de spălare

Recomandarea noastră este ca temperatura de spălare să fie de 40°C. Se poate utiliza mașina de spălat, însă, în procesul de spălare nu se utilizează nici un fel de înălbitor.
Pentru a menține culorile vii, este bine să întoarceți pe dos lenjeria și fețele de pernă când le spălați. Lenjeriile care au nuanțe închise se spală separat. Curățarea chimică nu este posibilă.


Instrucțiuni de uscare

În procesul de uscare, acestea pot fi întinse pe uscător la aer sau la mașina de uscat.
Recomandarea producătorului este de a întoarce produsul pe dos, astfel încât razele soarelui să nu dăuneze culorilor


Instrucțiuni de călcare

Este indicat ca fierul de călcat să fie la o temperature de bază de max. 150°C.
Călcați din interior spre exterior pentru a preveni deteriorarea materialului și estomparea culorilor.

Recomandăm să verificați și să respectați instrucțiunile de pe eticheta produselor pentru a menține calitatea acestora pentru o perioadă cât mai îndelungată.


Mod de ambalare :

CUTIE CADOU LUXURY EDITIONCalitate garantată :

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun